Bare Solutions flyttar in

Den uppskattade hudvårdsstudion Bare Solutions flyttar sin verksamhet till kvarteret Hållstugan. Bare solutions är en resultatinriktad studio som erbjuder hud- och ansiktsbehandlingar, hårborttagning samt ögonbryn- och fransbehandlingar. Öppenhet och ett ärligt bemötande är i fokus för att uppnå så bra resultat som möjligt utifrån varje individs förutsättningar och önskemål.

Lisa Frazer, grundare av Bare Solutions, ser fram emot att flytta in:

– Eftersom vi får helt nya möjligheter att anpassa lokalerna för den verksamhet vi bedriver så var beslutet att flytta till Hållstugan inte svårt att ta. Vi ser fram emot att skapa en ännu härligare arbetsplats och ytterligare utveckla upplevelsen och professionaliteten vi vill leverera gentemot våra besökare. Vi ser också fram emot att bygga relationer med våra nya grannar i kvarteret för att skapa en välkomnande plats där människor kan koppla av.

Kika in på Bare Solutions Instagram eller på baresolutions.se för mer information.

Bare Solutions öppnar sin verksamhet på Trädgårdsgatan 8 i kvarteret Hållstugan under våren 2025.

Bli granne med verksamheterna i kvarteret Hållstugan

I kvarteret Hållstugan finns möjlighet att driva verksamhet i ett av Örebros absolut bästa lägen med direkt närhet till citypulsen, populära grannar och – inte minst – dina kunder. Vill du bli granne med Bare Solutions, Willys, Sveas konditori, Tapa Tapa och Örebro Optik med flera? Tveka inte att höra av dig till ÖBO Lokaler.

Dela gärna

dela på facebook dela på linkedin dela på twitter

Fler nyheter